Ед Шийрън и Джъстин Бийбър изненадаха с дует,  тясно обвързан

...
Ед Шийрън и Джъстин Бийбър изненадаха с дует,  тясно обвързан
Коментари Харесай

Изненада: Джъстин Бийбър И Ед Шийрън Пуснаха Дует

Ед Шийрън и Джъстин Бийбър изненадаха с дует,  тясно привързан с възприятията и на двамата артисти. Текстът споделя по какъв начин даже да не се чувстваш на място в обществото и даже да имаш проблеми, забравяш за всичко това, когато си с индивида, който обичаш.

Точно по този начин е и в случаите на Джъстин и Ед. Известно е, че Бийбър сега минава през сложен интервал с психическото си здраве и се бори с меланхолия. Въпреки това обаче, той постоянно споделя, че не би се справил без брачната половинка си Хейли. Според него, както и всичките му близки, тя доста му оказва помощ в тежките моменти.

Заради този интервал, през който артистът минава, той си беше взел отмора от работата, само че наподобява лека-полека се завръща. На Коачела беше първото му осъществяване на сцена отдавна насам. Освен това той пя и в ария с присъединяване на доста известни артисти, по случай Деня на Земята.

Ед Шийрън също е приказвал по какъв начин усеща, че не се вписва в обществото. Жената до него, Чери Сиборн, обаче го поддържа непрекъснато. Те са другари още от гимназията, а по-късно се събират и като двойка. Сгодиха се през 2017 и година по-късно се оженили.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР